XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Centre de Documentació i Museu Tèxtil (Terrassa)

Textil

MESURES COVID - INFORMACIÓ ACTUALITZADA EL 02/11/2020

A causa de les noves restriccions derivades de la situació sanitària, l’horari de visita al Museu Tèxtil queda reduït als diumenges de 10.00 a 14.00 hores, fins el 15 de novembre inclòs. Així mateix, s’anul·len totes les activitats presencials programades dins d’aquest període. El servei de biblioteca també romandrà tancat. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02, les places són limitades. [+info] 

Dins d’aquest nou horari, l’entrada a les exposicions és lliure i gratuïta amb aforament limitat i seguint tots els protocols per garantir la màxima seguretat. Hi trobareu les exposicions “Petits retalls del Tèxtil” i “Decòrum. Vestir la casa per a l’ocasió”, a més de la “Sala del procés tèxtil”.

________________________________________________________________________________________________

 

El CDMT vetlla per la preservació del patrimoni tèxtil i ofereix coneixement especialitzat i divulgatiu a partir dels productes tèxtils històrics i contemporanis.

És un espai per a la investigació i la conservació.  Compta amb una plataforma de serveis especialitzats en restauració, conservació i documentació, així com de formació destinada a professionals i estudiants.

També és un espai per a la inspiració; mitjançant l’inspiring Lab vincula patrimoni tèxtil, disseny i indústria en el marc de les tendències de moda.

El CDMT vol acostar el patrimoni a un públic molt divers.  És un lloc per a la divulgació i pedagògic, que ofereix tallers per a les escoles i activitats per a adults i per a infants.

COM ARRIBAR-HI:

Ferrocarrils:
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya "Metro del Vallès", des de la Plaça Catalunya (Barcelona).
RENFE/Rodalies: Línia c-4, des de la Plaça Catalunya (Barcelona), direcció Manresa.
Autopistes:
Autopistes C-58 i C-16 (E-9), sortida Terrassa-Centre.

 
Terrassa - CDMT - Detall colors façana
Terrassa - CDMT - Mans restaurant una peça
Terrassa - CDMT - Exposició permanent
C/ Salmerón, 25
08222 Terrassa
93 731 52 02
Empreses i professionals: 1a hora tarifa mínima 62 € . Hora posterior 40 € Entitats no lucratives i estudiants: 1a hora tarifa mínima 20 €. Hora posterior 10 €

Apartir de 9 de gener de 2017:

El museu es pot visitar de forma gratuïta els dimarts i dijous, de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 19:00 i els divendres i diumenges al matí, de 10:00 a 14:00h. (excepte agost i festivitats), consulteu agenda , programes i preus a www.cdmt.es.

De l'1 d'agost al 2 de setembre TANCAT