XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Planta de digestió anaeròbica i de compostatge (Granollers)

Aigua i Medi Ambient

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental es crea l’any 1998 amb la fita principal d’unificar la gestió dels residus en l’àmbit del Vallès Oriental. L’ens, de titularitat pública, té com a principals objectius: promoure la minimització dels residus i fomentar la recollida selectiva i la valorització dels residus domèstics.

El Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental, seu del Consorci, disposa d’una planta de digestió anaeròbica i compostatge, on es tracta la matèria orgànica procedent de la recollida selectiva; una planta de transferència, on es compacten els residus que han estat dipositats en els contenidors de la resta, i es traslladen cap a centres externs de disposició controlada o a incineració; 25 deixalleries, instal•lacions que permeten fer la recollida selectiva de les fraccions de les quals no hi ha contenidors específics al carrer o un sistema de recollida a domicili (poda, ferralla, electrodomèstics, olis...); i una flota de 36 vehicles.

COM ARRIBAR-HI:

AP7/Girona, sortida 13 Granollers. Incorporeu-vos a BP 5002 (Carretera del Masnou). Agafeu la C-35 a la dreta cap a Montmeló. Gireu a l’esquerra, Camí Ral, fins al Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental.

 
Granollers - Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental - Dipòsit de gas de la planta de digestió anaeròbica i compostatge
Camí Ral s/n
08401 Granollers
93 870 85 79
Entrada gratuïta

HORARIS
Dijous i divendres de 10:00 a 13:00 hores. Tot l’any (exclòs el mes d’agost i els festius)

Concertar horari per a visites de grups.