XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya
Pasta Sanmartí és una empresa familiar d’elaboració de pasta de forma artesana des de l’any 1700.
Des de 1473, de la tradició a la contemporaneïtat. Un obrador artístic-artesà que et permet conèixer el modernisme català i noucentisme i l'art contemporani gironí.
El Parc Audiovisual de Catalunya ofereix més de 50.000m2 d’instal·lacions per crear una gran comunitat audiovisual.
Xocolata, passió i tradició. El meu avi, el senyor Josep Maria Benet Matheu es va introduir al món dels xocolates l'any 1941.
Vine a visitar el nostre l'obrador de cervesa artesana i gaudeix del tast acompanyat de pa amb tomàquet i embotit.
Taller artesanal de mosaic hidràulic. Els mosaics i la qualitat del modernisme i l’art dèco es combinen amb dissenys i nous productes dels que surten uns mosaics únics que s’adapten a qualsevol espai.
Vols conèixer els secretsde la cervesa mediterrània? Vine a visitar la fàbrica d'Estrella Damm i descobreix el procés d'elaboració de la nostra cervesa, feta amb 100% ingredients naturals i seguint la recepta original d'August
El museu és el fruit de l'amor profund d'una família a una dedicació: fer galetes de la millor qualitat. Troba les respostes de la mà d'una empresa centenària.
Veniu a conèixer els més de 130 anys d'història de la fàbrica de licors on s'elabora la Ratafia dels Raiers
Aigües de Manresa, S. A. és una empresa municipal que neix l’any 1982 a partir de la municipalització del servei portat a terme per la Junta d’Aigües Potables de Manresa durant 125 anys.
El Celler El Molí manté un equilibri entre la tradició i la modernitat.
L'Art del Vitrall és un taller artesanal situat al centre històric de Sabadell, Barcelona, en un edifici característic del segle XIX, actualment especialitzat en l'ofici de la confecció i restauració de vitralls, a través d'un procés que s'ha manti
Et convidem a viure la passió de la nostra terra i la màgia d'un producte que neix exclusivament per fer-te sentir un moment inoblidable.
La Cooperativa Agrícola de Riudecanyes va ser fundada l'any 1944 i, des de la fusió amb les cooperatives de Vilanova d'Escornalbou i Duesaigües, produeix oli d'oliva verge extra D.O. Siurana.
Situada al municipi de L'Escala, l'empresa disposa de les instal·lacions més antigues de salaó d'aquesta Població. A banda del procés productiu, podreu conèixer els 130 anys de l'empresa a través del seu museu.
Sastres Paperers és una empresa de creació recent (2014) encara que amb 35 anys d'experiència en la fabricació artesanal de paper.
La Sitgetana Craft Beer neix com a brew pub l’abril de 2014. Situada al centre urbà de Sitges, la capacitat de producció inicial se situa en 120 Hl, la totalitat dels quals són servits als propis tiradors de l’establiment.
L'ànima, la vinya. Entendre el vi com element del dia a dia.
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental es crea l’any 1998 amb la fita principal d’unificar la gestió dels residus en l’àmbit del Vallès Oriental.
Sabies que el cacau prové d'un arbre que es diu Theobroma Cacao que es troba només en els tròpics de tot el món? Descobreix el món de la xocolata com mai l'has viscut abans.
Reveladora visita guiada a l'Hotel Balneari i a la planta embotelladora
Una visita gratuïta a la planta potabilitzadora de Sant Joan Despí per descobrir tot el procés de tractament perquè l'aigua arribi a casa en les millors condicions.
Vilarnau va ser fundada a Sant Sadurní d’Anoia el 1948 i des de 1982 pertany al grup de Jerez González Byass.