XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Centre de l'Aigua de Can Font (Manresa)

Aigua i Medi Ambient

Exposicions permanents: A la planta baixa trobem unes exposicions orientades a sensibilitzar la població sobre l’ús racional de l’aigua.

Servei educatiu:  A la primera planta trobem l'espai educatiu, amb aules, laboratoris, maquetes i equipaments per fer activitats didàctiques amb centres docents.

Centre de documentació i arxiu històric: A la segona planta, trobem un centre de documentació de l'aigua, arxiu i biblioteca de consulta pública.

El Centre de l’Aigua de Can Font concentra una multiplicitat d’interessos públics: compleix una funció pedagògica per difondre la importància de l’aigua; és un important equipament de divulgació ambiental per la ciutat de Manresa; i finalment, l'entorn del Centre de l'Aigua, l'anomenat Parc de Can Font, és una peça clau dels creixements urbanístics de la ciutat on s'ha sabut preservar un alzinar com a zona verda dins de l'espai urbà.

 
Manresa - Centre de l´Aigua
Carretera de Santpedor, 175
08243 Manresa
938772231
Activitats organitzades pel Centre gratuïtes. Visita guiada a les exposicions i al muntatge audiovisual dels Sons de l'aigua: 2€. Visita a la potabilitzadora: 2€. Entrada combinada a les exposicions i a la potabilitzadora: 3,5€.

De dilluns a diumenge - visites concertades