XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Tour Barcelona Industrial

Permanent | Barcelona | General,Visites guiades,Experiències,Familiar

Barcelona és actualment una de les ciutats més visitades a Espanya i a nivell mundial, quedant només per darrere de ciutats com París o Nova York. Això no s'entén sense abans conèixer el passat i l'evolució d'aquesta.

Actualment, Barcelona també molt potent a nivell industrial, però, gairebé totes les fàbriques es troben fora de la mateixa ciutat, tot i que encara s'han conservat antics vestigis (fàbriques, xemeneies, centres, ateneus ...) a l'interior molt interessants que han estat , o bé abandonat o bé rehabilitats per prendre altres funcions. 

El nostre guia professional els recollirà al seu hotel amb un vehicle privat i els portarà cap a les tres destinacions designats per aquesta ruta, on coneixeran el passat i el present de la indústria a la Ciutat Comtal. 

Primer es dirigiran a la fàbrica d'Estrella Damm actualment situada al Prat de Llobregat, on coneixeran tots els secrets de la cervesa mediterrània. Allà descobriran i coneixeran la història, les anècdotes de la marca a més del procés d'elaboració de la cervesa, que segueix la recepta original del creador August K. Damm de 1876. Al seu torn, visitaran les sales de cocció, els tancs de fermentació i la planta d'envasat, entre d'altres. A més, podran gaudir de l'autèntic sabor mediterrani amb un tast d'Estrella Damm i altres cerveses de la seva mateixa família (Voll Damm, Inèdit Damm i Bock Damm).

El següent destí és el conegut barri del Poblenou, al districte de Sant Martí. Podran caminar pels seus carrers i trobar-se amb el passat industrial de la ciutat amb exemples d'arquitectura industrial de gran interès com Can Felipa, Can Saladrigas o Ca l'Aranyó. D'altra banda, podran passejar per l'agradable Rambla del Poblenou (que no té res a envejar als altres grans passejos de Barcelona), que és una bona mostra d'elegants edificis amb agradables terrasses on seure, prendre o picar qualsevol cosa i gaudir de l'essència d'aquest magnífic barri.

A continuació, el nostre guia els portarà a una de les fàbriques més ben conservades que, a dia d'avui constitueix la seu de CaixaForum a Barcelona anomenada Fàbrica Casaramona, situada als peus de Montjuïc. Aquest edifici va ser obra del reconegut arquitecte modernista Joan Puig i Cadafalch per ordre de Casimir Casaramona, industrial cotoner que necessitava una nova fàbrica a la ciutat. Un cop allà, se'ls farà una visita guiada per al seu grup per tot el recinte per conèixer els secrets que amaga l'edifici i el seu espectacular transformació. Podran recórrer l'interior de l'edifici, pujar a les seves terrasses i conèixer la seva història.

On: Barcelona.
Grup: Max. 8 persones
Disponibilitat: Tots els dies,(Excepte 24, 25, 26 de desembre i l'1 de gener)
Durada: 8h - Dia sencer
Preu: 95€
Recollida: de 8:30 a 9:30 a.m.
Idiomes disponibles: Català i Anglès

Per més informació: https://www.inoutbarcelonatours.com/es/tour-barcelona-industrial