Xocolata CREO

Tortosa

Xocolata, passió i tradició. El meu avi, el senyor Josep Maria Benet Matheu es va introduir al món dels xocolates l'any 1941.

Fou en aquell moment quan va començar a adquirir maquinària i eines per poder produir xocolata a la pedra. A C.R.E.O. pensem que seguir la tradició és molt important, per això seguim fabricant el nostre xocolate amb les mateixes màquines i formules que utilitzava l'avi Benet en els seus inicis. A més, tenim una gran col·lecció d'embolcalls, eines i objectes del món del xocolate a les Terres de l'Ebre i, especialment de C.R.E.O., Chocolates Benet i Chocolates SyB.

Si sou uns enamorats del xocolate i voleu viure en primera persona la història que amaguen les parets de C.R.E.O, el procés de fabricació de la xocolata a la pedra i descobrir el món del cacau no us ho penseu dues vegades i veniu a veure'ns!

La visita guiada inclou l'explicació del món de la xocolata per un mestre xocolater, una tauleta de xocolata i tres degustacions.

Grups de mínim 10 persones.

Dissabtes de 10:30 a 12:30 h. (durada: 2h)

Preu: 12 € adults, 7€ menors de 10 anys, nens/es amb el club SX3 gratuit, i per socis del XATIC, 9 €.

Per grups nombrosos es poden posar en contacte per email: expo@xococreo.com o per Telèfon: 977 50 19 95 per fer les reserves.

Si sou un col·legi, podeu venir a veure'ns els dijous o els divendres (màxim 25 persones), per fer-ho contacteu amb nosaltres per mail: expo@xococreo.com o per Telèfon: 977 50 19 95 per fer les reserves.

De dilluns a divendres: 08:00h a 19:00h
Dissabte: 11:00h a 13:00h

Carrer del Mas de Barberans 3
Tortosa
Compartir