Torrons Vicens

Agramunt

Des de 1775, Torrons Vicens elabora artesanalment el Torró d’Agramunt de la mà del seu Mestre Torronaire, Àngel Velasco, amb productes de proximitat i de màxima qualitat, transmetent amb fidelitat minuciosa les receptes originàries de generació en generació i apostant any rere any per crear nous sabors i textures que sorprenguin. Unim la tradició, la innovació i la qualitat preu per satisfer a tots els paladars, oferint, actualment, un ampli ventall de més de 100 varietats de torrons artesans. Amb esforç i dedicació, Torrons Vicens ha anat ampliant la seva gama de productes per incrementar i millorar la seva oferta. Conjuntament amb els torrons, s’han anat incorporant altres especialitats com xocolates, trufes, fruits secs caramel·litzats, galetes, carquinyolis, neules, licors, torrons individuals, etc. Totes aquestes varietats també estan elaborades artesanalment amb productes de primera qualitat.

L’excel·lència de la producció de Vicens ha estat avalada per segells de qualitat a nivell internacional i de prestigi com la ISO 9001, la marca “Q” de Qualitat Alimentaria,atorgada per la Generalitat de Catalunya i, especialment, la Indicació Geogràfica Protegida, així com també la Indicació Geogràfica Protegida Europea.

Inaugurat el desembre del 2011, el Museu del Torró i la Xocolata és un espai dedicat a la història i trajectòria dels mestres torronaires de la vila d’Agramunt, en especial de la família Vicens. Gràcies a l’ajuda de tecnologia d’última generació, l’espai ofereix un recorregut no només històric sinó també sensorial, amb imatges, sons i olors. A més, compta amb la reconstrucció d’un obrador real de la família Vicens del 1933, així com diferents estris que s’utilitzaven antigament per elaborar el torró d’Agramunt.

Gaudeix amb tota la família d’aquesta espectacular visita. Es tracta d’un recorregut ple d’experiències i sensacions que no us deixaran indiferents. 

Avantatges Club Xatic

2 x 1 en l'entrada i 10% de descompte en la compra de productes.

Com arribar-hi

Geo-Coordenades: 41.786521,1.092743
Des de Barcelona: A-2 direcció  Lleida  sortida 517 direcció Agramunt
Des de Lleida: A-2 direcció  Barcelona   sortida 507 direcció Agramunt
Autobus: Des de Lleida i des de Barcelona ALSA (Alsina Graells)

Botiga:
De 9h a 20.30h
Oberta els 365 dies l’any

Museu:
De dilluns a dissabte de 10.30h a 13.30h i de 15 a 19h
Diumenges i festius de 10 a 15h
Visites en català, castellà, francès i anglès
Accessible discapacitats

Grups: gratuït amb visita concertada
Escoles: gratuït amb visita concertada
Individual: gratuït amb visita concertada
Entrada sense concertar: 1 euro

Compartir