Establiments adherits

Sara Restaurant

Terrassa

Aquí no només trobarà un ambient distingit amb referències constants a Gaudí sinó que el nostre personal treballarà perquè vostè se sentí a gust i gaudeixi del millor menjar o sopar. Perquè nosaltres la matèria primera utilitzada és l’eix central de la nostra cuina; treballem amb afecte, amb formes originals i divertides, on trobarà sentit i gaudirà del menjar amb els cinc sentits.

Àmplia oferta gastronòmica. Opcions per a tots els gustos

L’oferta gastronòmica que posem a la seva disposició és molt àmplia i variada, de manera que podrà triar exactament el que li vingui de gust. L’opció més econòmica és el nostre menú diari, que oferim de dilluns a divendres al migdia, després tenim el menú degustació, el menú cap de setmana i la nostra carta d’especialitats, amb peixos i carns de la zona. Per últim, ideals per a qualsevol tipus de celebració (aniversaris, comunions, batejos, etc.).

Per suposat, a SARA RESTAURANT apostem fermament per les matèries primeres de la zona, d’un elevat valor nutritiu i amb un sabor inigualable. A més, res d’això seria possible sense el nostre equip de professionals, que treballen amb completa dedicació al client.

Avantatges Club Xatic

10% de descompte en el servei de carta (begudes no incloses)

de dilluns a dissabte de 13 a 16h i de 21 a 23h
Tancat diumenge i dimecres nit

Compartir