Medi Ambient

Planta de digestió anaeròbica i de compostatge

Granollers

ATENCIÓ
Les instal.lacions estan en obres d´ampliació i millora, raó per la qual no es poden acollir visites (només les tècniques).  Aquestes s´allargaran tot el 2024 i principis del 2025.

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental es crea l´any 1998 amb la fita principal d´unificar la gestió dels residus en l´ambit del Vallès Oriental. L´ens, de titularitat pública, té com a principals objectius: promoure la minimització dels residus i fomentar la recollida selectiva i la valorització dels residus domèstics. 

El Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental, seu del Consorci, disposa d´una planta de digestió anaeròbica i compostatge, on es tracta la matèria orgànica procedent de la recollida selectiva; una planta de transferència, on es compacten els residus que han estat dipositats en els contenidors de la resta, i es traslladen cap a centres externs de disposició controlada o a incineració; 25 deixalleries  fixes i una mòbil, instal·lacions que permeten fer la recollida selectiva de les fraccions de les quals no hi ha contenidors específics al carrer o un sistema de recollida a domicili (poda, ferralla, electrodomèstics, olis...); i una flota de 69 vehicles.

Com arribar-hi

AP7/Girona, sortida 13 Granollers. Incorporeu-vos a BP 5002 (Carretera del Masnou). Agafeu la C-35 a la dreta cap a Montmeló. Gireu a l’esquerra, Camí Ral, fins al Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental.

Entrada gratuïta

Compartir