Establiments adherits

Par 3 pitch & putt Gualta

Gualta

El petit gran camp dels golfistes.

Un fantàstic camp PAR 3 de 18 forats al mig de l'Empordà, de distàncies curtes, obert a tothom i on no cal ser soci ni tenir llicència federativa.

La idíl·lica situació del camp enmig d'un esplèndid bosc centenari i el seu acurat disseny amb llacs i greens envoltats de búnquers fan del recorregut de 2 a 3h un repte per jugadors de tots els nivells. Dos recorreguts, el llarg de 1710 metres i el curt homologat per a competicions EPPA de 1196 metres. Els primers nou forats són dins del bosc i els segons nou de tipus link amb greens molt amplis. 

Aquest bonic camp també disposa d'una Escola de Golf on es fan classes d'iniciació per només 9€/hora i cursets per tots els nivells.

Les instal·lacions inclouen el camp de pràctiques amb una trentena posicions de tir, moltes de les quals estan sota cobert, putting green, búnquer de pràctiques i zona d'aproximació, 2 pistes de pàdel i una Casa-Club amb vestuaris, àmplia pro-sho i cafeteria-restaurant.

Una càlida rebuda us espera del nostre equip de professionals, l'objectiu dels quals és fer-vos gaudir d'una bona estona amb serveis de qualitat i fer que la vostra visita sigui memorable!

Avantatges Club Xatic

Un 10% de descompte sobre el preu del green fee durant tot l'any. Aquest descompte no és vàlid els dies amb esdeveniments extraordinaris (torneigs). 
Un “2 x 1” en la classe oberta  en horari de dissabtes 17h / diumenges 11h (per a gent que no hagin jugat mai). 
Un 10% de descompte sobre el lloguer de la pista de pàdel.
Imprescindible reserva prèvia i identificació com a socis.

Com arribar-hi

Des de Barcelona prenent l’autopista AP7 (E-15) cap a Girona caldrà que tombeu a la sortida 6 (Girona Nord) direcció La Bisbal/Palamòs (C66). Passats 3 km de Flaçà preneu el primer trencant a l’esquerra direcció Torroella de Montgrí (GI643). Un cop hàgiu sobrepassat el poble de Parlavà i llavors Gualta (GI642) trobareu el Par3 pitch & putt Gualta a la vostra esquerra, just abans del pont sobre el riu Ter.

Des de Perpinyà caldrà prendre la sortida 5 direcció l’Escala i després Torroella de Montgrí. Un cop allà sortiu direcció La Bisbal, seguiu el primer rètol indicant Gualta i ens trobareu pocs metres a la dreta.

Dilluns a divendres: 09:00 a 21:00 h.
Dissabte i diumenge: 08:00 a 21:00 h.

Ctra. de Torroella de Montgrí a Parlavà, km. 0,5
Gualta
Compartir