Establiments adherits

Ocitània

Gualta

Ocitània, Terra de Lleure, és una empresa d'Oci, que neix de l'esperit d'aventura i l'estimació pel nostre entorn.

Ubicats al terme de Gualta, al cor del Baix Empordà, organitzem activitats de lleure a la natura amb els amics, la família o la parella.

El silenciós i sorprenent segway X2 per a totes les edats o els divertits combats de jocs làser en que l'estratègia i l'astúcia s'han d'esmolar.  Les Burricletes i miniburricletes, bicicletes rurals elèctriques, per descobrir l'Empordà sense esforç.  Miniquads en un circuit per als més petits a més d’una tirolina, tir amb arc, jocs d’orientació i una cabana de fusta amb barbacoa i jocs infantils per a esdeveniments, celebracions familiars, comiats de solters, reunions d’empresa, etc. Ocitània, diversió innovadora.

Avantatges Club Xatic

10 % de descompte en totes les activitats (segway, burricleta, làser, etc)

Imprescindible reserva prèvia i identificació com a socis.

Com arribar-hi

Des de Barcelona prenent l’autopista AP7 (E-15) cap a Girona caldrà que tombeu a la sortida 6 (Girona Nord) direcció La Bisbal/Palamòs (C66). Passats 3 km de Flaçà preneu el primer trencant a l’esquerra direcció Torroella de Montgrí (GI643). Un cop hàgiu sobrepassat el poble de Parlavà i llavors Gualta (GI642) trobareu l'Ocitània a la vostra dreta (davant del PAR 3 pitch & putt Gualta), just abans del pont sobre el riu Ter.

Des de Perpinyà caldrà prendre la sortida 5 direcció l’Escala i després Torroella de Montgrí. Un cop allà sortiu direcció La Bisbal, seguiu el primer rètol indicant Gualta i ens trobareu pocs metres a la esquerra (davant del PAR 3 pitch & putt Gualta).

Dilluns a diumenge 10h00 a 20h00

Ctra. de Torroella de Montgrí a Parlavà, km. 0,5
Gualta
Compartir