Establiments adherits

La Fàbrica de 1909

Terrassa

La Fàbrica 1909 està dirigit per Rafa Blanco i Silvia Hernández, que regenten des de fa deu anys el restaurant La Terrassa del Museu. El nou local ofereix servei de cafeteria i esmorzars als matins, i de platets i vins a copes a la tarda - vespre, amb una carta dinàmica en funció dels productes de temporada.

El nou local, que té entrada per la Rambla d’Ègara i pel pati històric del Museu, té una capacitat per a 40 comensals a l’interior i per a 60 a la terrassa, que està instal·lada al pati del Museu.

La decoració del nou espai ha respectat l’estructura de l’edifici de l’antic Vapor Aymerich, Amat i Jover, i l’interior presenta una decoració que dóna continuïtat a l’estètica fabril de la resta del Museu.

El mNACTEC ha posat en marxa aquest nou espai amb la voluntat d’oferir una experiència més completa i un millor servei als visitants del Museu. La iniciativa també dóna continuïtat a la voluntat del mNACTEC d’enfortir el vincle amb la ciutat de Terrassa, que ja s’havia iniciat amb l’obertura del pati històric com a espai per als ciutadans. 

Avantatges Club Xatic

10% de descompte en el servei de carta (begudes no incloses)

dimarts de 8 a 16h
de dimecres a dissabte de 8 a 23h
diumenge de 10 a 16h

Horari de cuina:
de 13 a 16h i de 20 a 23h

Compartir