Establiments adherits

Hotel Llacs de Cardós *

Tavascan

Hotel de gestió familiar situat a Tavascan, al Parc Natural de l'Alt Pirineu.  Disposa d'un jardí al costat del riu i d’habitacions amb calefacció, internet Wi-Fi gratuïta i bany privat.

L'Hotel Llacs de Cardos organitza diverses activitats a l'aire lliure, com ara excursionisme, ràfting, raquetes de neu o esquí de fons a l'hivern.  També és un punt de partida ideal per fer excursions als llacs glacials dels Pirineus.  

L'hotel serveix un bufet d'esmorzar cada dia a partir de les 7:00.  L'allotjament disposa d'un restaurant, que ofereix cuina de muntanya tradicional, i un bar amb terrassa. L'estació d'esquí de Tavascan es troba a uns 10 km de l'Hotel Llacs de Cardos.  A prop de l'establiment hi ha aparcament públic gratuït.  També està a 40 minuts del Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici.

Avantatges Club Xatic

10 % de descompte

Com arribar-hi

En Bus: Alsina Graells. Tef: 902 42 22 42. En Tren: Renfe (estació més propera: La Pobla de Segur) Tef: 900 90 15 15. En Avió: Lleida – Alguaire (175 km); Barcelona – El Prat (254 km). Per Carretera: des de ... Barcelona: agafeu l’A-2 fins a la sortida 517 cap a l’ L-303 en direcció Agramunt / Cervera Nord, continueu cap a la C-14. Seguiu les indicacions Isona/Tremp, Sort, Rialp. Girona: dirigiu-vos cap a Vic i passeu per Manresa, Calaf, Torà, Ponts, Tremp, Sort, Llavorsi i Tavascan Tarragona: dirigiu-vos cap a Reus fins a l’A-2 fins a Lleida, seguiu cap a Balaguer, Tremp, Sort, Llavorsi i Tavascan. Madrid: agafeu l’A-2 fins a Saragossa, seguiu direcció Lleida, Balaguer, Tremp, Sort, Llavorsi i Tavascan. València: agafeu l’AP-7 cap a Reus/Tarragona i seguiu cap a l’A-2 fins a Lleida. Seguiu cap a Balaguer, Tremp, Sort,Llavorsi i Tavascan.