Establiments adherits

GuiesBtt.cat

Sant Joan de Vilatorrada

ACTIVITAT TEMPORALMENT SUSPESA

 

Som una empresa de turisme en bicicleta, per a fer amb la família o els amics. Per aprendre, per descobrir una mica més sobre el territori.

Pedalant al vostre ritme, sense haver-vos de preocupar dels equipatges, ni dels allotjaments ni dels indrets per visitar,

GuiesBtt.cat ofereix magnífiques rutes de 1 a 4 dies per fer en bicicleta; rutes per gaudir pedalant, al vostre ritme, sense presses, trobant a cada instant nous indrets, nous paisatges i nous sabors –degustant sempre la gastronomia local-, així com un munt de noves sensacions per viure amb la família o els amics, arreu de la geografia catalana.

Acompanyats d'un guia professional natiu que us podrà ensenyar els racons més bonics i interessants del territori i, amb el suport d'un vehicle d'assistència que s’encarrega també de traslladar-vos l'equipatge entre els allotjaments durant tota la ruta, temin cura que mai no us falti de res: en les nostres rutes s'hi inclouen tots els àpats i allotjaments, les entrades i/o vistes als castells, museus, cellers i la resta dels indrets especificats en la ruta.

També oferim la possibilitat en algunes rutes d'oferir un GPS o Road Book (ruta sense guia) o bé de disposar de bicicletes de lloguer, tradicionals o elèctriques (amb un petit sobre-cost).

Avantatges Club Xatic

5 % de dte en grups de fins a 10 persones.
10 % de dte. en grups de més de 10 persones.

Com arribar-hi

L'adreça de Sant Joan de Vilatorrada no és significativa: les nostres rutes comencen allà on comença la descoberta del territori.

Maria Aurèlia Capmany, 28
Sant Joan de Vilatorrada
Compartir