Epicentre - Centre de visitants del Pallars Jussà i Geoparc Orígens

Tremp

Breu

És el punt neuràlgic de la informació turística de la comarca i l’espai on s’expliquen els valors del seu patrimoni cultural i natural. Ofereix una experiència atractiva d’oci cultural, mostra els atractius de la comarca i motiva als visitants a descobrir paisatges, llegat històric, recursos, productes i serveis. Es tracta d’un espai de visita imprescindible per a qui vulgui conèixer el Pallars Jussà, saber quines són les opcions per fer visites i activitats, i gaudir dels productes locals i de l’oferta turística.

Disposa de diferents espais on es poden conèixer aquests atractius: A la planta baixa: Hi trobareu la recepció, on us atendran i resoldran els vostres dubtes. Hi una sala 3D que té com a objectiu captar l’atenció del visitant i predisposar-lo a conèixer la riquesa i diversitat del patrimoni de la comarca. En aquesta mateixa planta hi ha també un auditori per a usos diversos.

A la planta primera: Hi ha quatre àmbits interpretatius referents al patrimoni natural i paisatgístic de la comarca que porten per nom “Geologia i terra de dinosaures” , “L'espectacle de la natura”, “El cel fosc del Pallars” i "Els voltors en els espais protegits del Pallars Jussà" A la planta segona: Hi ha quatre àmbits interpretatius referents al patrimoni cultural de la comarca que porten per nom “El pas de les cultures”, “Escolta una història”, “Històries del Pallars” i "Perseguits i Salvats".

Avantatges Club Xatic

Entrada reduïda

Com arribar-hi

Centre històric de Tremp.  Entrada principal a peu de la carretera que creua Tremp en direcció a La Pobla de Segur.

Horari d’estiu: del 24 de juny a l’11 de setembre
De dilluns a dissabtes: de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
Diumenges i festius: de 9:30 a 13:30 h

Horari d’hivern: del 12 de setembre al 23 de juny
De dilluns a dijous: de 10 a 14 h
Divendres i dissabtes: de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
Diumenges i festius: de 9:30 a 13:30 h

General: 3€
Reduïda: 2€
Grups concertats: 1,5€
Gratuït: de 0 a 8 anys i Amics del Pallars

Compartir