Manufactura

Centre d'interpretació del Dipòsit d’Aigua Modernista de Can Mario

Palafrugell

IMPORTANT: Des del 24 de juny, la Torre de Can Mario reobre les portes amb el control de l’aforament al 50%, i amb les mesures de seguretat  recomanades, de forma que es pugui proporcionar una visita segura i saludable.


El dipòsit conserva elements que el permeten atribuir fàcilment a aquest corrent artístic.

Destaca la seva part decorativa basada principalment en un espectacular treball de forja, des de la barana de l’escala, que dóna accés fins a la part superior del dipòsit i que puja en espiral al voltant del cos central, fins al coronament superior.

És rellevant també l’elegant distribució dels tirants de ferro que li donen esveltesa i un aspecte molt poc comú en aquest tipus de construccions, normalment considerades secundàries i d’aparença molt funcional.

Des de dalt de la Torre Dipòsit es pot gaudir d’unes magnífiques vistes de l’Empordanet i fins i tot en dies clars es pot arribar a veure el coll del Pertús.

Avantatges Club Xatic

2x1

Com arribar-hi

Autopista AP-7,direcció França Sortida 9 Maçanet, Santa Coloma, Lloret, Sant Feliu de Guíxols, direcció Sant Feliu de Guíxols Carretera C-35, en direcció a Sant Feliu de Guíxols Carretera C-31 en direcció Palamós fins arribar a Palafrugell

ESTIU (del 15 de juny, juliol, agost i de l’1 al 12 de setembre):

De dimarts a dissabte d'11 a 13,30 h i de 17,30 a 20 h

Diumenges d'11 a 13,3 h.

Resta de l’any, a convenir amb reserva prèvia.

1€

Compartir