Construcció

Centre d'Interpretació de la Pedra Seca

Torrebesses

IMPORTANT: PROMOCIÓ ESPECIAL PEL PERSONAL SANITARI 2X1 EN TOTES LES VISITES ORGANITZADES PEL CIPS

Noves mesures al Centre d'Interpretació de la Pedra Seca

  • A partir de dissabte 1 d’agost ja podreu tornar a visitar les exposicions del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca sense necessitat de reserva prèvia, a més dels serveis de botiga i informació turística.
  • No obstant, a causa de les restriccions al Segrià, continuem sense realitzar visites guiades, ni altres activitats.

CONSULTEU AQUÍ LES CONDICIONS DE LES VISITES


El Centre d’Interpretació de la Pedra Seca està situat a Torrebesses, un municipi de la comarca del Segrià (Lleida). La nostra funció principal és l’estudi i la divulgació del patrimoni de Torrebesses, principalment, tot allò relacionat amb la pedra seca, el treball dels pagesos i la vida rural.

Dins les nostres activitats organitzem sortides pel terme per tal de conèixer les construccions de pedra seca, que els pagesos han anat construint al llarg dels anys, principalment a finals del segle XIX i principis del segle XX. Aljubs per a emmagatzematge d’aigua, espones i cabanes de volta, expliquem també la relació establerta entre el treball de la pedra, l’aprofitament de l’aigua i el poble i les eines emprades per a treballar la pedra. També disposem d’una petita exposició permanent sobre la pedra seca.

 

HORARI D’ESTIU

Juny – Octubre

Dissabtes de 10:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 20:00 h.
Diumenges de 10:00 h a 14:00 h.


HORARI D’HIVERN

Novembre – Maig

Dissabtes de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 19:00 h.
Diumenges de 10:00 h a 14:00 h.

Compartir