Caves Vilarnau

Sant Sadurní d´Anoia

Vilarnau va ser fundada a Sant Sadurní d’Anoia el 1948 i des de 1982 pertany al grup de Jerez González Byass. L’any 2003 s’inicia la construcció de la nova bodega, a la que s'ha dotat de la tecnologia més puntera en els processos d’elaboració, vinificació i criança.

Les 15 hectàrees de vinyes pròpies a la finca de “Can Petit”, envolten la nova cava a l’estil d’un “chateau”. La privilegiada ubicació de la cava, en un turonet i amb les úniques vistes de Montserrat i la Serralada Prelitoral, és única per a gaudir de la naturalesa.

El disseny de la cava, obra d'Antoni Miró,  transmet els valors de la seva personalitat renovada: actual, elegant i minimalista, sense excessos innecessaris. Però sense renunciar al seu origen, l’essència.

L’any 2008 vam acondicionar els espais per a poder obrir les portes de les caves i desenvolupar activitats enogastronòmiques, tant per a particulars com per a grups. Seguint la filosofia de la bodega mare “Tio Pepe”, oferim un ventall ben ampli d’opcions i d’horaris, per a que qualsevol persona se senti benvinguda i gaudeixi del cava, del paisatge i de les instal·lacions.

Els visitants que desitgin apropar-se a l’esperit de Vilarnau coneixeran les vinyes, la zona de vinificació, les caves d’envelliment i finalment gaudiran d’un tast comentat que els hi aportarà una visió més completa del món del cava.

El visitant accedirà a les instal·lacions entre vinyes que s’enorgulleixen de pertànyer a la DO Cava i a la DO Penedès.

L’edifici, de línies rectes, s’integra en el seu entorn atorgant tot el protagonisme a la terra i els seus fruits. 

Durant el recorregut, el visitant s’endinsa en les vinyes, les palpa, les sent, en comprèn la seva importància, li intriga la seva essència i acaba valorant els matisos de la viticultura ecològica que s’hi aplica.  La visita continua a través de la cascada i el seu llac: el marc és incomparable i a cada pas la naturalesa es mostra exultant.

Arribem a les instal·lacions on rebem el raïm durant la verema i es realitzen les vinificacions.  Després, el visitant accedeix a l’interior de la cava on la sorpresa és trobar-se amb exposicions de manifestacions artístiques contemporànies que mariden perfectament amb les ampolles en repòs.  Un laberint d’ampolles ens descobreix els secrets més ben guardats de la qualitat dels nostres caves.

Durant tot aquest recorregut, el visitant va recollint informació que es veurà reflectida en la personalitat dels nostres caves que, finalment provarà en acabar el recorregut.

Avantatges Club Xatic

2x1  

Com arribar-hi

Tren de Rodalies Renfe (Línia 4, parada Sant Sadurni d’Anoia) i posteriorment un Taxi fins a les caves (8 min)

De dilluns a divendres de 10.00 a 17.00 i caps de setmana i festius de 10.00 a 14.00. Tot l'any.

Visita i tast adults: 15€ Visita menors amb adults: 8€
Visita i taller menors: 12€

Ctra d’Espiells km 1.4
Sant Sadurní d´Anoia
Compartir