XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Hotel Don Cándido

Establiments adherits

L'edifici, conegut per la seva forma circular, compta amb 110 habitacions i 9 salons amb capacitat des de 8 fins a 400 persones i ofereix una gran varietat gastronòmica per a tot tipus d'esdeveniments: banquets, casaments, comunions, cocktails, presentacions,...

A part dels clients particulars i els esdeveniments personalitzats, l'hotel també s'ha especialitzat en l'allotjament de grups esportius; les instal·lacions esportives existents a Terrassa, ofereixen una àmplia gamma de possibilitats per practicar una infinita varietat d'esports.

Famílies i grups de turistes també vénen a Terrassa, per lleure, per visites culturals o religioses, i escullen l'hotel pels bons preus i sobretot per la bona comunicació: a només 25 quilòmetres de Montserrat i Barcelona.

L'hotel acull a la planta baixa, el Restaurant MUN, que ofereix una àmplia oferta gastronòmica: menú diari, menú de cap de setmana, menú gastronòmic, carta de temporada i menús a mida per a grups o celebracions. Obert tot l'any.

A la 6ª planta, hi ha el centre de bellesa i salut Oquo, la perruqueria i el gimnàs, oberts al públic de dilluns a dissabte al migdia.

COM ARRIBAR-HI:

Autopista C-58 sortida 21 - Terrasa Centre. FGC estació Terrassa Rambla

 
Rambleta del Pare Alegre, 98
08224 Terrassa
937333300
Temporada baixa: 67€ Temporada mitja: 88€ Temporada alta: 180€

Obert tot l'any