Conferències, xerrades i llibres

Xerrada "Upcycling": una solució al problema dels residus tèxtils

dia 19 de novembre.

Activitat no permanent

Activitat gratuïta per a públic adult amb inscripció prèvia inscripcions@cdmt.cat. Places limitades.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. La 15a edició tindrà lloc del 18 al 26 de novembre de 2023.

El Museu Tèxtil i l'Associació de Moda Sostenible Barcelona (AMS) us oferim aquesta xerrada sobre un tema d'importància cabdal com és la reducció de residus tèxtils, la qual anirà a càrrec de Nathalia Garcia de l'AMS.

En un món on l'excés de residus i la sostenibilitat són temes fonamentals, s'explicarà com l'"upcycling" s'erigeix en un far d'esperança en la lluita contra el malbaratament. Durant la xerrada s'abordaran qüestions vitals relacionades amb l'impacte del residu tèxtil sobre el nostre planeta i com l'"upcycling" és un enfocament creatiu i efectiu per combatre aquest problema. Una oportunitat per a la reflexió, la inspiració i l'acció, en un esforç per promoure un futur més conscient i sostenible.

Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

Horari: de 11:00 a 12:00 hores.
Durada: 1 hora.
Preu: Gratuït
Accesibilitat: SI
Lloc:
Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Tel.: 937315202
Correu electrónic: auladidactica@cdmt.cat