XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Visita a mida a: “Decòrum. Vestir la casa per a l’ocasió”

23 de març | Terrassa | Visites guiades,Exposicions

L’exposició “Decòrum. Vestir la casa per a l’ocasió” proposa un recorregut per la història dels interiors domèstics mostrant el paper que s’ha atorgat als teixits i als mobles com a signes de distinció.

Aquestes produccions es revelen testimonis del seu context social, econòmic i comercial i ens ajuden a entendre la manera de viure i rebre en cada moment, des de l’Edat Mitjana fins a l’actualitat.

Teixits històrics mai exposats del fons del Museu Tèxtil es mostren al costat de mobles molt inèdits procedents de diverses col·leccions.

S’aborda el tema de les matèries, l’evolució i complexitat tècnica d’aquestes manufactures i es presenten tres tipologies de moble que al llarg dels segles s’han ideat per guardar teixits.

Avui us oferim una visita comentada per la comissària de la mostra en la qual els propis assistents decidireu quins objectes i/o aspectes de l’exposició us interessa conèixer més a fons.

Activitat gratuïta per a públic adult amb inscripció prèvia fins el dijous anterior a: inscripcions@cdmt.cat / 93 731 52 02. Places limitades a l’aforament de la sala. 

Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.