XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Castell Cardona + Muntanya de sal

Permanent | Cardona | Visites guiades,Experiències,Familiar

Situada al centre de Catalunya, a 100km de Barcelona, a Cardona el pes de la història es respira als seus carrers i en les pedres dels seus edificis. Però també en el seu particular entorn natural, el qual ha determinat la forma de vida de la seva gent


El nostre guia Especialitzat li recollirà en súper hotel o apartament i li desplaçarà còmodament Fins a aquesta històrica població. 

Aquí li introduirà en un dels Jaciments salins més importants del món, l'anomenada Muntanya de sal. Després, amb El nostre guia recorrerà els carrers i places d'una autèntica vila medieval catalana i visitarà l'inexpugnable Castell de Cardona

L'entorn natural en què està ubicada Cardona es un dels més particulars de nostra geografia: al sud de la localitat es Troba la Valle Salino de Cardona, explotades a cel obert ja des dels temps del Neolític. Aquesta depressió del terreny, amb forma d'el·lipse allargada, Té unes característiques naturals úniques al món que l'han fet mereixedora de ser inclosa Dins el Pla d'Espais d'Interès Natural de Catalunya. 

Ja en el Neolític s'explotava la vall Salina de Cardona, Fins a 1990, la qual en súper dia va ser una de les mines de sal més importants del planeta. Avui dia l'àrea s'ha adaptat i reconvertit en el Parc Cultural de la Muntanya de Sal:  

La seva visita ens permetrà conèixer l'àrea museogràfica, situada en l'aire lliure a l'antic pou d'extracció 'María Teresa', i que Explica la història de la explotacions industrials de la Vall. Seguidament, farem un recorregut guiada a 86 m de profunditat. A l'interior de les galeries de la Muntanya de Sal gaudirà de les curioses imatges produïdes pels diferents Plecs i vetes de colors del Jaciment, Creant increïbles formacions d'estalactites i estalagmites.

Lloc: Cardona
Grup: max. 8 persones
Disponibilitat: Dimecres, divendres i dissabte,(Excepte 24, 25, 26 de desembre i l'1 de gener)
Durada: 10h - Dia sencer
Preu: 95€
Recollida De 8:30 a 9:30 a.m.
Idiomes disponibles: Castellà i Anglès  

Per més informació: https://www.inoutbarcelonatours.com/es/tour-cardona-montana-de-sal