Visites guiades

Visites guiades a Cal Granotes, Cal Badia i Museu de la Pell – REC.0 2022

Activitat no permanent

Del 9 al 12 de novembre es celebra al barri del Rec d’Igualada el Rec.0 Experimental Stores. El Museu de la Pell i el Leather Clúster Barcelona, com a col·laboradors del festival, oferiran un seguit de visites guiades durant aquests dies.

VISITES GUIADES

Del 9 al 12 de novembre a les 11 h. Visita guiada a l’antiga adoberia de Cal Granotes, del segle XVIII,  per conèixer el procés artesanal de l’adob de la pell. Punt de trobada: Pati de l’Antiga adoberia de Cal Granotes.

Del 9 a l’11 de novembre a les 12 h. Visita guiada a l’empresa Curtits Badia per conèixer el procés industrial actual de l’adob de la pell de qualitat. Punt de trobada: Pati de l’Antiga adoberia de Cal Granotes.

12 de novembre a les 12 h. Visita guiada a la sala Un univers de pell per descobrir els usos i característiques de la pell a partir de l’observació de diferents objectes del Museu. Punt de trobada: Museu de la Pell d’Igualada – Cal Boyer

Activitats gratuïtes, amb aforaments limitats a 20 persones – cal inscripció prèvia al telèfon del Museu: 93 804 67 52

Les sales d’exposició permanent del Museu restaran tancades durant els dies del Rec i únicament es podrà visitar a través de les visites guiades que acabem de detallar.

https://museupelligualada.cat/visites-guiades-a-cal-granotes-i-museu-de-la-pell-rec-0-2022-2/

Horari: 11 a 13 h
Durada: 2 h
Preu: Gratuït
Tel.: 938046752
Correu electrónic: m.igualada@diba.cat