XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Fira Modernista 20019

10, 11 i 12 de maig | Terrassa | General,Tallers,Visites guiades,Fires,Familiar

Us informem de les activitats programades pel cap de setmana de la Fira  que aquest any té com a fil conductor el món del cinema.

A la seu del museu us oferirem portes obertes i visites comentades a la nova exposició “Vestits de pel·lícula” i al taller de restauració on veureu com es tracten algunes peces d’aquesta i d’altres èpoques (diumenge, 12 de maig). A la Masia Freixa, ens trobarem amb motiu de la gran passejada modernista. Una ocasió per venir amb la família i escenificar un dia festiu a la Terrassa de fa més de 100 anys.

Atenció!: la passejada comença aquest any a la Masia Freixa i acaba a la Plaça dels Museus (diumenge, 12 de maig). A la Plaça dels Museus podreu gaudir de la desfilada modernista, edició 2019.

Una espectacular exhibició d’elegants conjunts d’indumentària confeccionats per les pròpies models amb esforç i rigor històric (diumenge, 12 de maig). I a la parada del Raval, tindreu el taller familiar infantil. Aquest any, cada nen o nena prodrà elaborar un taumatrop, una joguina divertida basada en un efecte visual relacionat amb els inicis del cinema (dissabte 11 i diumenge 12 de maig).

Trobareu més informació dels horaris i altres detalls de les activitats a la nostra agenda o bé al programa que edita l’Ajuntament de Terrassa.