XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Escapada Segura

Permanent | Sant Sadurní d´Anoia | Visites guiades,Experiències,Tast

Natura, vestigis centenaris, cava i la recerca del gust combinant el coneixement de la cuina tradicional amb les noves tendències. Gaudeix d'una escapada diferent a Sant Sadurní d'Anoia.

Descobreix els inicis de la indústria del cava a l'antiga destil·leria de la Fassina de Can Guineu, actual Centre d'interpretació del cava. Coneix de forma interactiva els secrets del cava, la història de les seves vinyes, l'esforç i la persistència dels seus protagonistes i el seu esperit de celebració que han fet del cava i de Sant Sadurní d'Anoia un producte i una terra únics. Apropa't a l'Heretat Segura Viudas i descobreix els vestigis centenaris que certifiquen el caràcter agrícola d'aquest enclavament. Passeja per les nostres vinyes i descobreix les relacions centenàries que l'home ha establert amb aquest paisatge i els seus habitants. Endinsa't al celler per tal de conèixer els detalls dels fruits de l'Heretat. Vine a gaudir d'un indret on els caves i vins s'elaboren en harmonia. Continua la teva visita al restaurant enogastronòmic Cal Blay Vinticinc, ubicat en un celler modernista de 1905.

La cultura del vi i del cava aquí té casa seva. Cal Blay et convida a participar en la seva recerca del gust, combinant el coneixement de la cuina tradicional i de les noves tendències gastronòmiques. Multitud de detalls fan d’aquest restaurant un espai singular i molt especial. L'esperit del vi, del cava i del Penedès portat als sentits i al paladar.

Preu de la visita combinada: 52 €

Informació i reserves: Turisme de Sant Sadurní d'Anoia, c. Hospital 23 - T. 93 891 31 88 - turisme@santsadurni.cat