XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Centre d'Interpretació del Cava i Segura Viudas

Permanent | Sant Sadurní d´Anoia | Visites guiades,Experiències,Tast

Apropa't al Centre d'Interpretació del Cava i coneix la història d'aquest gran vi. Visita l'Heretat Segura Viudas i gaudeix d'un indret on els vins i caves s'elaboren en harmonia.

Descobreix els inicis de la indústria del cava a l'antiga destil·leria de la Fassina de Can Guineu, actual Centre d'interpretació del cava. Coneix de forma interactiva els secrets del cava, la història de les seves vinyes, l'esforç i la persistència dels seus protagonistes i l'esperit de celebració que han fet del cava i de Sant Sadurní d'Anoia un producte i una terra únics.

Apropa't a l'Heretat Segura Viudas i descobreix els vestigis centenaris que certifiquen el caràcter agrícola d'aquest enclavament. Passeja per les nostres vinyes i descobreix les relacions centenàries que l'home ha establert amb aquest paisatge i els seus habitants. Endinsa't al celler per tal de conèixer els detalls dels fruits de l'Heretat.

Preu de la visita combinada: 17 € I

nformació i reserves: Turisme de Sant Sadurní d'Anoia - c. de l'Hospital, 23 - T. 93 891 31 88 - turisme@santsadurni.cat