Setmana del Turisme Industrial

Exposicions

Inauguració nova exposició: FORCANO MODA.

Fins el 31 de desembre del 2022.

Activitat no permanent

Inauguració gratuïta per a tots els públics. Entrada lliure, places limitades a l’aforament de la sala.

Eugeni Forcano és un dels grans mestres de la fotografia del segle XX al nostre país. La seva exhaustiva i brillant trajectòria ha estat premiada amb quantitat de reconeixements: Premi Ciutat de Barcelona de fotografia en blanc i negre (1963) i color (1976), Artista FIAP (Federació Internacional d’Art Fotogràfic) (Berna, 1978), fins a arribar a la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya (2012) i al Premi Nacional de Fotografia del Ministeri de Cultura (2012).

En l’exposició que presentem en el Museu Tèxtil de Terrassa s’inclou una selecció de 40 fotografies que Forcano va realitzar per al món de la moda. Són trets d’una gran vitalitat i d’una posada en escena un punt surrealista. La genialitat de la mirada de Forcano idealitza i plasma la moda magistralment, no sols fotografiant el producte, sinó també aportant una lectura social de l’entorn on va ser creat.

Manuel Outumuro, Josep Maria Forcano i Josep Guindo són els comissaris d’aquesta exposició que s’inaugura a la 2a planta del Museu. Es podrà visitar fins el 31 de desembre del 2022. Per a més informació, contacteu amb auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

Horari: de 12:00 a 13:00 h.
Durada: 1 hora.
Preu: Gratuït
Accesibilitat: SI
Lloc:
Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Tel.: 937315202
Correu electrónic: auladidactica@cdmt.cat