XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Taller: Cuina d’aprofitament

13 de març | Castelló d'Empúries | General,Tallers,Familiar

A càrrec de la xef Lola Puig. Activitat paral•lela a l'exposició: Menús de guerra. Cuina d'avantguarda i supervivència.

El taller constarà d’una part teòrica sobre la cuina d'autosuficiència (visió històrica, raons mediambientals, etc) i una part pràctica, en la que s’elaborarà alguna recepta, com per exemple: fermentat vegetal, beguda nutritiva o un desinfectant natural... tot amb aliments d’aprofitament.

Hora: 18-20h
Lloc: Aula-taller Ecomuseu-Farinera
Preu: Gratuït

Cal reserva prèvia al 972 25 05 12. Places limitades.

L'activitat es farà si hi ha un mínim d'inscrits.

Organitza: Ecomuseu-Farinera i Ajuntament de Castelló d'Empúries