XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Col•lecció Bassat. Art Contemporani de Catalunya. Nau Gaudí

Cada primer diumenge de mes | Mataró | General,Visites guiades,Familiar

L’any 1883 Antoni Gaudí va construir la seva primera obra i ho va fer a Mata­ró per encàrrec de la Sociedad Cooperativa la Obrera Mataronense. La Nau Gaudí no solament és la primera obra del gran arquitecte sinó que també és un manifest de la seva manera d’entendre l’arquitectura així com una obra pionera en el seu concepte i en la manera de ser construïda.

Des de l’any 2010 aquesta antiga nau de blanqueig de cotó acull la Col·lecció Bassat d’Art Contemporani de Catalunya, una col·lecció única que constitueix un dels fons més representatius de l’art català de la segona meitat del segle XX.

Dies: cada primer diumenge de mes

Hores: a les 12 del migdia

Activitat familiar de l’exposició: cada tercer diumenge de mes, a les 12 del migdia. A l’agost no hi  ha activitat familiar)

Activitat familiar de l’arquitectura de Gaudí: cada segon dissabte de mes, a les 18h. A l’agost no hi  ha activitat familiar

Preu: activitats gratuïtes

Punt de trobada: Nau Gaudí. Carrer de la Cooperativa, 47

Per a més informació, reserves per a grups i altres visites guiades: Tel (+34) 937 412 930 (de dilluns a divendres de 9 a 14h) A/e: educacultura@ajmataro.cat