XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Ceràmiques Marcó

de 18 de juliol a 1 de novembre | Quart | Visites guiades,Especial socis Club XATIC,Experiències,Setmana del Turisme Industrial,Familiar

Ceràmiques Marcó des de 1473. Des de principis del segle XX es un obrador per a molts artistes i arquitectes que configuraren el modernisme català, el noucentisme gironí i avui, l'art contemporani.

El fang parla mitjançant l'art. Situats a Quart, entre el massís de les Gavarres i el riu Onyar, Ceràmiques Marcó és un dels obradors més antics de la Mediterrània. A dia d’avui, i amb més de 545 anys d'experiència artesana de tradició artística, representem la 25èna generació. Des de principis del segle XX l'obrador és un espai de trànsit per als joves talents creatius que trobant-se en fase pre-laboral, treballen per convertir la seva vocació en la seva activitat econòmica. D'aquí, que amb més de 545 anys de vocació, passió, i dedicació per a la creació i l’ofici artesà, a l'obrador de Ceràmiques Marcó hi conflueix història, tradició, patrimoni artístic i cultura. És un espai d'inspiració per artistes, poetes, escriptors, fotògrafs... que van a la cerca de l’autenticitat; de l'essència del que és natural. El propi espai transmet una atmosfera especial que els porta a a la màgia de crear, el gust d’experimentar, el plaer de sentir... a la màxima expressió harmònica entre ment, cos i esperit.

Visita gratuïta especial socis Club XATIC