Exposicions

Exposició temporal: Terrats. Trenta mirades d’un espai in (discret).

Del 2 de juliol al 25 de setembre de 2022

Activitat no permanent

La mostra és una reflexió entorn dels terrats , que són un preciós testimoni de la història humana i quotidiana de les cases i dels pobles. Aquest pintoresc racó amaga la seva particular memòria del pas del temps, feta d’instants autèntics de vida, de petites històries familiars, de matins assolellats, de safarejos i roba estesa, de nits fresques d’estiu, de jocs i tertúlies informals.

Participen en la mostra un total de vint-i-dos fotògrafs que s’han enfilat als terrats de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, autèntics oasis de tranquil·litat dins el poble, i que ens ofereixen horitzons inèdits i noves composicions i formes del paisatge, resultants d’una mirada personal sobre aquests espais de gaudi familiar i veïnal. Les instantànies capturen l'essència dels terrats i ofereixen una nova perspectiva sobre el paisatge pròxim i quotidià, alhora que reflexionen sobre el propi concepte de terrat, convertit en objecte de suggeridores metàfores i jocs visuals.

En l’exposició, també hi participen diversos autors que acompanyen les fotografies amb els seus textos inspiradors, que homenatgen aquest espai íntim i compartit alhora, tot evocant records i sensacions, escenaris i trobades.

Organitza: Ecomuseu Farinera i Ajuntament de Castelló d’Empúries

Amb el suport de : Diputació de Girona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Horari: 10 a 14h i 17 a 20h
Idioma: Català, Castellà, Anglès, Francès i Alemany
Preu: Gratuït
Accesibilitat: Si