Activitats Virtuals Tallers

CREACTIVA’T AL MUSEU EN LÍNIA. Un gerro de pell per a flors seques

Activitat no permanent

El Museu de la Pell d'Igualada inicia els tallers en línia d’aquest any amb un projecte d’artesania creativa dissenyat per Mar Ribaudí.

Durant el 2022 el “Creactiva’t al Museu en línia” oferirà dissenys en pell, per ser treballats a casa, adreçats a un públic jove o adult. Obrim una nova etapa, després que El Creactiva’t dels darrers dos anys havia estat dedicat a creacions per a infants i famílies.

Mar Ribaudí, és una jove artesana i dissenyadora igualadina instal·lada al Barri del Rec d’Igualada. Explora diferents tècniques com teixir, tenyir, ceràmica, treball amb fibres vegetals i pell. Tots els materials que fa servir són retalls o restes, trobats o donats i produïts amb les seves pròpies mans.

En aquesta ocasió us proposem fer una peça de decoració i us mostrem un dels usos de la pell menys conegut, el disseny de producte.

Una part del material, necessari per dur a terme l’activitat, és gratuït i es pot passar a buscar pel Museu, a partir de diumenge 20 de març, en horari:

  • De dimarts a divendres de 10 a 14 h
  • Dijous i divendres de 16 a 18.30 h
  • Dissabte i diumenge d’11 a 14 h

Volem agrair la generositat del Leather Cluster Barcelona, del que també en forma part el Museu, per a la cessió de les pells, i en aquest taller concret s’han fet servir les pells de Fontanellas & Martí.

https://museupelligualada.cat/creactivat-al-museu-en-linia-un-gerro-de-pell-per-a-flors-seques/

 

Horari: diumenge 11 a 14 h
Preu: gratuït