Activitats Virtuals Tallers

CREACTIVA’T AL MUSEU EN LÍNIA. Un complement de pell per aquesta primavera

Activitat no permanent

Aquesta setmana entra la primavera astrològica i us volem convidar a treballar la pell reciclada per convertir-la en un complement molt portable ara que arriba el bon temps.

La pell, un cop adobada, a més de múltiples usos i característiques que la fan adient per a la indústria de la moda, compta amb una durabilitat que altres materials no aconsegueixen. Així aquesta bosseta, que pot portar el teu mòbil o targetes i diners, serà un complement que t’acompanyarà durant una bona temporada.

El disseny de la peça és de Mon Soler de Nubuck cuir leather bags, dissenyadora i artesana de la pell que té el seu taller molt a prop d’Igualada.

Per a ella la pell va ser el material que li va permetre connectar amb el treball manual i la creativitat, a més d’ajudar-la amb el seu compromís amb un món més sostenible i respectuós amb el medi ambient, apostant per donar valor a l’artesania i reivindicant un consum responsable.

El vídeo el podreu visualitzar a partir del 26 de març

Una part del material, necessari per dur a terme l’activitat, és gratuït i es pot passar a buscar pel Museu, a partir de diumenge 26 de març, en horari:

  • De dimarts a divendres de 10 a 14 h
  • Dijous i divendres de 16 a 18.30 h (tardes de juliol i agost tancat)
  • Dissabtes i diumenges i festius d’11 a 14 h

Volem agrair la generositat del Leather Cluster Barcelona, del que també en forma part el Museu, per a la cessió de les pells, i en aquest taller concret s’han fet servir les pells de Fontanellas & Martí.

https://museupelligualada.cat/creactivat-al-museu-en-linia-un-complement-en-pell-per-aquesta-primavera/

Horari: 12:00 - 14:00
Preu: Gratuït