Tallers

Art de procés per a infants: taller de brodat creatiu amb bastidor. Activitat familiar

Dia 5 de març.

Activitat no permanent

Taller gratuït per a infants acompanyats amb inscripció prèvia. Places limitades.

Us oferim una sessió de brodat creatiu amb bastidor per a nens i nenes a partir de 6 anys. Com a font d’inspiració i motivació, mostrarem als infants algunes de les peces brodades (teixits, vestits i complements) que es poden veure a l’exposició “Un museu, mil trames“.

Serà la nostra col·laboradora Sylvia Rueda qui acompanyarà els infants en la tècnica del brodat, enfocant l’activitat en el marc de l’art de procés, on el fet important és la mateixa experiència i no el resultat final. Volem que els infants trobin un espai per a experimentar lliurement, guiats però sense models tancats, per tal que despleguin els seus propis recursos i prenguin les seves decisions sense expectatives concretes ni crítiques externes.

Les famílies que ho vulguin, poden participar en una segona sessió d’aquest taller que tindrà lloc el diumenge 16 d’abril. En aquesta ocasió utilitzarem el brodat creatiu per a confeccionar una petita bosseta dels tresors tot aprenent també a teixir un cordill de diverses maneres.

Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

Horari: De 11:30 a 13:00 h.
Durada: Un hora i mitja.
Preu: Gratuït
Accesibilitat: SI
Lloc:
Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Tel.: 937315202
Correu electrónic: auladidactica@cdmt.cat