XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

La nena de les mans inquietes

Permanent | Esplugues de Llobregat | Familiar,Activitats virtuals

Contes. Petites històries, gran dones, museus amb ulls de dones. Angelina Alós

A partir dels dijous, 28 de maig a les 12 h a youtube Hi havia una vegada una nena que somiava en un món de colors i música... es dia Angelina Alós.

Us agradaria conèixer la serva història? Connecteu-vos al canal de Youtube Petites històries, grans dones (https://www.youtube.com/channel/UCnwY6qGs0zCapHL0pmVJCnA) , i allà podreu descobrir la història de la nostra estimada Angelina Alós, ceramista i mestra, i de vuit dones més rellevants en l’art o les ciències a través de vídeo contes infantils creats expressament per a l’ocasió. Angelina Alós va ser una gran ceramista molt vinculada a la ciutat d’Esplugues, on hi tenia el seu taller.

Actualment al vestíbul de l’Edifici Baronda, hi trobareu l’exposició Angelina Alós, mestra i ceramista, amb 33 peces que van se donades a l’ajuntament per la seva filla.

Destacava per la seva creativitat, treball i perseverança. Va ser un exemple de dona que va trencar les seves limitacions de gènere per seguir la seva vocació, i un referent per totes aquelles nenes i nens que volen seguir els seus somnis.

L’activitat s’emmarca en la Setmana del Joc d’Esplugues, set dies plens d’activitats, incitatives i propostes per fer de casa o en les sortides autoritzades...