Conferències, xerrades i llibres

Acte en homenatge a Manel Caro, activista del barri del Rec d'Igualada

8 d´octubre

Activitat no permanent

Dins els actes de les Jornades Europees de Patrimoni

Manel Caro va ser un activista social i cultural, el paper del qual va ser clau en la defensa i preservació del valor patrimonial del barri del Rec. Es retrà un homenatge en el 10è aniversari de la seva mort amb un acte poètic i presentació d'una placa commemorativa.

 

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP)  són una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que té lloc, ininterrompudament a Catalunya, des del 1991. Són considerades l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. 

Aquest any, la festa major del patrimoni cultural és més especial que mai: se celebren 30 anys d’organització de les JEP.
 
Per aquest 2022, sota el lema “Patrimoni sostenible” proposat pel Consell d’Europa, les Jornades Europees de Patrimoni conviden a explorar i reflexionar al voltant de la sostenibilitat del nostre patrimoni. Una proposta que ens porta a reflexionar sobre la protecció del nostre patrimoni (material, immaterial i natural) i a explorar l’ús dels recursos en relació amb la seva preservació, en un context marcat pel canvi climàtic. Ens convida a explorar el paper del patrimoni cultural en un futur sostenible.

https://museupelligualada.cat/recorreguts-ruta-guiada-pel-barri-del-rec-digualada/

Horari: 18.30 a 19 h
Durada: mitja hora
Preu: Gratuït