XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Fàbrica Damm

Indústria Agroalimentària

Des de 1876, els mestres cervesers de Damm han tingut cura de cada pas de l’elaboració de la nostra cervesa mediterrània de malta, arròs i llúpol: des dels camps d’ordi i arròs fins a la fàbrica, passant per la malteria.
Durant la visita a la nostra fàbrica situada al Prat de Llobregat, Barcelona, coneixereu tot aquest procés, fent èmfasi en els punts que fan d’Estrella Damm una cervesa excepcional, com ara l’ús d’ingredients naturals.

Per finalitzar la visita, podreu gaudir del sabor del Mediterrani amb un tast d’Estrella i altres cerveses de la nostra família

 

Informació de la visita:

  • La visita sempre és guiada i té una durada de 1,5h.
  • Inclou: Recorregut on es pot veure sala de cocció/ tancs de fermentació i guarda/ la planta d'envasament d'ampolles sense retorn. Tast guiat de 4 cerveses.

Els idiomes disponibles per a la visita són català, castellà i anglès. Sota demanda també es podria realitzar en francès i italià.

Condicions d'accés:

No podran realitzar la visita els menors de 18 anys, excepte els majors de 16 anys que formin part d'un grup acadèmic constituït principalment per majors d'edat i que realitzin la visita entre setmana.

Per accedir a la visita caldrà mostra un document vàlid d'identificació.

No es podrà accedir al recinte amb vehicle provat. 

 

 
Ronda de Ponent, 41
08820 El Prat de Llobregat
Grup + 20 pax: 7,20 €

VISITES GUIADES AMB TAST:
De dilluns a divendres de 9 a 16,30  (Reserva Prèvia necessària)