XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya
El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental es crea l’any 1998 amb la fita principal d’unificar la gestió dels residus en l’àmbit del Vallès Oriental.
Vols conèixer els secretsde la cervesa mediterrània? Vine a visitar la fàbrica d'Estrella Damm i descobreix el procés d'elaboració de la nostra cervesa, feta amb 100% ingredients naturals i seguint la recepta original d'August K. Damm de 1876.
El Parc Audiovisual de Catalunya ofereix més de 50.000m2 d’instal·lacions per crear una gran comunitat audiovisual.
Vilarnau va ser fundada a Sant Sadurní d’Anoia el 1948 i des de 1982 pertany al grup de Jerez González Byass.
El Celler El Molí manté un equilibri entre la tradició i la modernitat.
Veniu a conèixer els més de 130 anys d'història de la fàbrica de licors on s'elabora la Ratafia dels Raiers
Aigües de Manresa, S. A. és una empresa municipal que neix l’any 1982 a partir de la municipalització del servei portat a terme per la Junta d’Aigües Potables de Manresa durant 125 anys.
Sabies que el cacau prové d'un arbre que es diu Theobroma Cacao que es troba només en els tròpics de tot el món? Descobreix el món de la xocolata com mai l'has viscut abans.
Una visita gratuïta a la planta potabilitzadora de Sant Joan Despí per descobrir tot el procés de tractament perquè l'aigua arribi a casa en les millors condicions.
Visita guiada a la Catedral del Vi de Nulles, obra del cèlebre arquitecte dels cellers César Martinelli.
Vine a visitar el nostre l'obrador de cervesa artesana i gaudeix del tast acompanyat de pa amb tomàquet i embotit.
A Truites de Tavascan, les truites viuen a l'aigua que baixa directament dels llacs del Pirineus. Veuràs els diferents tipus de truita de riu. També pots pescar a les basses de la piscifactoria i cuinar les truites a casa.
Taller artesanal de mosaic hidràulic. Els mosaics i la qualitat del modernisme i l’art dèco es combinen amb dissenys i nous productes dels que surten uns mosaics únics que s’adapten a qualsevol espai.
Et convidem a viure la passió de la nostra terra i la màgia d'un producte que neix exclusivament per fer-te sentir un moment inoblidable.
L'Art del Vitrall és un taller artesanal situat al centre històric de Sabadell, Barcelona, en un edifici característic del segle XIX, actualment especialitzat en l'ofici de la confecció i restauració de vitralls, a través d'un procés que s'ha manti
Pasta Sanmartí és una empresa familiar d’elaboració de pasta de forma artesana des de l’any 1700.
El museu és el fruit de l'amor profund d'una família a una dedicació: fer galetes de la millor qualitat. Troba les respostes de la mà d'una empresa centenària.
L'ànima, la vinya. Entendre el vi com element del dia a dia.