XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya
La tradició és l’arrel de la nostra cuina, la creativitat el seu motor i els petits productors que ens envolten els nostres proveïdors.
Emplaçat a l'interior de l'emblemàtic Hotel Don Cándido. Oferta gastronòmica per a paladars exigents.
Des de primera hora del matí, un lloc on menjar bé a Terrassa
Menú diari. Menús per a grups. Tapes i molt més
En un entorn privilegiat, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac, i envoltat d'instal.lacions esportives, hi trobem aquest espai dedicat a la gastronomia.
El restaurant La Terrassa del Museu és ubicat dintre del edifici del mNACTEC. El vapor Aymerich Amat i Jover representa la millor obra arquitectònica industrial modernista del país. Dissenyada per Lluís Muncunill, la fàbrica es va construir l’any
Tant si estàs de visita per Terrassa com si el que vols és veure el partit del teu equip o prendre alguna coseta a la fresca, aquest és el teu lloc.
Nou espai gastronòmic a Terrassa, nascut de la unió de dos dels més emblemàtics restaurants de la comarca amb en Rafa Blanco i Lluís
Un ambient distingit i modern on gaudir d'un tracte acurat i una cuina actual. Situat al centre històric de Terrassa, oferim una cuina on la matèria prima és eix central i on trobem formes originals i divertides on trobar el sentit del gaudir menjant.
Els donem la benvinguda i els convidem a passar un moment agradable en companyia dels vostres en un ambient familiar, un lloc acollidor, el nostre servei de qualitat i per descomptat, nostra ja ben reconeguda i apreciada cuina.
Local acollidor amb un tracte familiar on et sentiràs com a casa. Amb un entorn magnífic amb el Conjunt Monumental de les Esglésies Romàniques de Sant Pere i el meravellós Parc de Vallparadís.
Vine a visitar el nostre restaurant a Terrassa i descobreix l'autèntic sabor de la cuina mediterrània. Al costat del Parc de Vallparadís i del Castell Cartoixa, a només dos minuts de la Mútua de Terrassa i a cinc minuts de les Esglésies de Sant Pere
Vol tastar l’autèntic sabor del Mediterrani? Som un restaurant a Terrassa amb una llarga historia i tradició, que ofereix una cuina actual, de mercat, amb les millors matèries primeres de la zona.
Possiblement on fan les millors patates braves de la ciutat. Per dinar o sopar de tapes.
Més industrial, impossible perquè aquest local de cafès, vins i platets té la seva terrassa al pati de la Fàbrica Aymerich Amat i Jover, seu del mNACTEC.
Restaurant especialitzat en la cuina de proximitat i vins D.O. Pla de Bages. Ideal per venir en familia. Disposa de servei gratuït de monitors els caps de setmana i festius de 14h a 17h.
El Vent de Dalt bufa al nord de les Terres de l'Ebre i en aquest restaurant terrassenc especialitzat en "pintxos"
Un racó de Terrassa en el qual podràs escoltar música en viu mentre gaudeixis d'alguna de les nostres cerveses d'importació, d'una copa de vi o d'una de les nostres tapes.
La millor pastisseria artesana i xocolateria a Tremp
Cuina mediterrànea i de mercat al centre de Castelló d'Empúries.
Al cor del Teatre Alegria, hi teniu aquest reataurant que respira art per tots els racons.
Masia familiar envoltada de natura a tant sols 3 km de Terrassa amb unes vistes esplèndides de la ciutat, un lloc especial i ple de màgia.
El Restaurant Dot està situat al mig de la natura i de la ciutat. En un lloc privilegiat envoltat de jardins, parcs infantils i edificis emblemàtics, vostè podrà gaudir de l'entorn mentre li servim a taula un bon àpat o refrigeri.
A 5 minuts de l´entrada de Terrassa Centre, just on comença la rambla d´Egara. I al costat de l´Estació del Catalans
A Ristol Viladecavalls hem reinventat la nostra cuina per gaudir-ne amb tots els sentits. Una carta suggerent i atractiva basada en una cuina catalana amb tocs moderns.
Bar / Restaurant de tapas i brasa
El Vapor Gastronòmic neix de la il·lusió de l’equip del Restaurant El Cel de les Oques.
El Restaurant de La Mola forma part de l'edifici històric del Monestir Romànic de Sant Llorenç del Munt (S. X), situat en el cim més alt del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac.
A la brasa, com sempre des de 1989