XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya
Cuina mediterrànea i de mercat al centre de Castelló d'Empúries.
Vine a visitar el nostre restaurant a Terrassa i descobreix l'autèntic sabor de la cuina mediterrània. Al costat del Parc de Vallparadís i del Castell Cartoixa, a només dos minuts de la Mútua de Terrassa i a cinc minuts de les Esglésies de Sant Pere
Menú diari. Menús per a grups. Tapes i molt més
El restaurant La Terrassa del Museu és ubicat dintre del edifici del mNACTEC. El vapor Aymerich Amat i Jover representa la millor obra arquitectònica industrial modernista del país. Dissenyada per Lluís Muncunill, la fàbrica es va construir l’any
Restaurant especialitzat en la cuina de proximitat i vins D.O. Pla de Bages. Ideal per venir en familia. Disposa de servei gratuït de monitors els caps de setmana i festius de 14h a 17h.
A la brasa, com sempre des de 1989
Tant si estàs de visita per Terrassa com si el que vols és veure el partit del teu equip o prendre alguna coseta a la fresca, aquest és el teu lloc.
A Ristol Viladecavalls hem reinventat la nostra cuina per gaudir-ne amb tots els sentits. Una carta suggerent i atractiva basada en una cuina catalana amb tocs moderns.
Vol tastar l’autèntic sabor del Mediterrani? Som un restaurant a Terrassa amb una llarga historia i tradició, que ofereix una cuina actual, de mercat, amb les millors matèries primeres de la zona.
Un racó de Terrassa en el qual podràs escoltar música en viu mentre gaudeixis d'alguna de les nostres cerveses d'importació, d'una copa de vi o d'una de les nostres tapes.
Bar / Restaurant de tapas i brasa
Un ambient distingit i modern on gaudir d'un tracte acurat i una cuina actual. Situat al centre històric de Terrassa, oferim una cuina on la matèria prima és eix central i on trobem formes originals i divertides on trobar el sentit del gaudir menjant.
Els donem la benvinguda i els convidem a passar un moment agradable en companyia dels vostres en un ambient familiar, un lloc acollidor, el nostre servei de qualitat i per descomptat, nostra ja ben reconeguda i apreciada cuina.
El Vapor Gastronòmic neix de la il·lusió de l’equip del Restaurant El Cel de les Oques.
El Pintor Marsà és un petit i acollidor hotel-restaurant de només 24 habitacions.
Més industrial, impossible perquè aquest local de cafès, vins i platets té la seva terrassa al pati de la Fàbrica Aymerich Amat i Jover, seu del mNACTEC.
Al cor del Teatre Alegria, hi teniu aquest reataurant que respira art per tots els racons.
En un entorn privilegiat, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac, i envoltat d'instal.lacions esportives, hi trobem aquest espai dedicat a la gastronomia.
El Restaurant de La Mola forma part de l'edifici històric del Monestir Romànic de Sant Llorenç del Munt (S. X), situat en el cim més alt del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac.
La millor pastisseria artesana i xocolateria a Tremp
El Vent de Dalt bufa al nord de les Terres de l'Ebre i en aquest restaurant terrassenc especialitzat en "pintxos"
El Restaurant Dot està situat al mig de la natura i de la ciutat. En un lloc privilegiat envoltat de jardins, parcs infantils i edificis emblemàtics, vostè podrà gaudir de l'entorn mentre li servim a taula un bon àpat o refrigeri.
Petit restaurant amb encant situat al centre històric de Terrassa.
Des de primera hora del matí, un lloc on menjar bé a Terrassa
A 5 minuts de l´entrada de Terrassa Centre, just on comença la rambla d´Egara. I al costat de l´Estació del Catalans
Possiblement on fan les millors patates braves de la ciutat. Per dinar o sopar de tapes.
Emplaçat a l'interior de l'emblemàtic Hotel Don Cándido. Oferta gastronòmica per a paladars exigents.
Masia familiar envoltada de natura a tant sols 3 km de Terrassa amb unes vistes esplèndides de la ciutat, un lloc especial i ple de màgia.
Local acollidor amb un tracte familiar on et sentiràs com a casa. Amb un entorn magnífic amb el Conjunt Monumental de les Esglésies Romàniques de Sant Pere i el meravellós Parc de Vallparadís.
Nou espai gastronòmic a Terrassa, nascut de la unió de dos dels més emblemàtics restaurants de la comarca amb en Rafa Blanco i Lluís
La tradició és l’arrel de la nostra cuina, la creativitat el seu motor i els petits productors que ens envolten els nostres proveïdors.