XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Club XATIC


Què és El Club XATIC?

El Club XATIC és una iniciativa de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya per aglutinar les persones interessades en el turisme industrial, i oferir-les-hi un seguit d’avantatges en serveis i productes turístics. Per a això només caldrà obtenir el carnet corresponent que acredita als socis.

Què cal fer per aconseguir el carnet?

Per formar part del Club XATIC només cal enviar les dades personals* (nom, cognoms, adreça postal) a: club@xatic.cat o bé per correu postal a :

Club XATIC
Masia Freixa
Pl Freixa i Argemí, s/n 08224 Terrassa

i es rebrà de forma totalment gratuïta el carnet que acredita com a membre del Club XATIC.

Aquest carnet servirà per identificar-se en els diferents establiments adherits al Club i així gaudir d’un ampli ventall d’avantatges.

Quins avantatges?

  • Rebre el butlletí que informa de les darreres novetats de turisme industrial promogudes per la XATIC
  • Informació de les ofertes especials del Club XATIC
  • Disposar gratuïtament de la targeta del Club XATIC
  • Descomptes especials en entrades a museus i centres d’interpretació
  • Descomptes en visites guiades i activitats i tallers
  • Ofertes i promocions exclusives en allotjaments: hotels, càmpings, cases rurals...
  • Descomptes especials en serveis de restauració, comerços i altres serveis turístics i culturals
  • Propostes adreçades en exclusiva als socis del Club
  • Altres avantatges dels quals t'informarem regularment.

Per poder conèixer tots els avantatges que en cada moment us ofereix el Carnet del Club XATIC, i com accedir-hi, podeu consultar els Avantages del Club Xatic.

 

Com ser un establiment adherit?

La XATIC us ofereix la possibilitat d’entrar a formar part dels recursos turístics i establiments adherits al Club XATIC, disposant així d’un nou canal de promoció i de possibilitats d’incrementar els vostres clients i visitants.

Per demanar informació de com oferir les vostres prestacions als socis del Club XATIC podeu posar-vos en contacte a:

Club XATIC
Masia Freixa. Pl Freixa i Argemí, s/n
08224 Terrassa
Tel. 93.739.74.21 Fax. 93.736.85.93
club@xatic.cat

 

 


* L'establert a la llei de protecció de dades de caràcter personal, llei orgànica 15 / 1999, del 13 de Desembre, els informem de que les dades sol·licitades a través dels formularis que acompanyen aquesta web són necessaris per formalitzar les relacions entre les parts i seran incorporats, amb les que es puguin obtenir el llarg de la duració de la mateixa, els fitxers automatitzats de XATIC Si la persona interessada no permet el tractament de les seves dades als fitxers automatitzats, anteriorment esmentats la prestació del servei i la operació np es podrà realitzar. L'interessat accepta que les seves dades puguin ser utilitzades i oferides a entitats, empreses o institucions col·laboradores per complir les tasques relacionades amb aquesta relació, per promocionar bens i serveis propis o concertats, i remetre informació de productes complementaris oferts per al grup o altres entitats com la que s'hagués establert convenis de col·laboració. L'interessat té la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte a les dades subministrades, en els terminis establerts en la llei, dirigint-se al responsable dels fitxers de dades de XATIC L'acceptació per que puguin ser tractats o cedits les dades de la forma establerta, sempre té caràcters revocables sense efectes retroactius, conforme els que disposen els articles 6 i 11 de la llei orgànica 15 / 1999, 13 de Desembre.