XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya
 
El Museu Can Tinturé exhibeix la col·lecció de rajola catalana de mostra de Salvador Miquel
Polim les pedres de sal per obtenir objectes de sal gemma que equilibren l'energia de les persones de manera natural, augmentant la concentració i enriquint la vida interior.
Durant anys, l’espai turístic que avui podeu visitar, esdevingué una de les mines de sal potàssica més importants del món, Mina Nieves de Cardona (1929-1990). Avui, el vell recinte miner és el Parc Cultural de la Muntanya de Sal.
Sabies que el cacau prové d'un arbre que es diu Theobroma Cacao que es troba només en els tròpics de tot el món? Descobreix el món de la xocolata com mai l'has viscut abans.
Veniu a conèixer els més de 130 anys d'història de la fàbrica de licors on s'elabora la Ratafia dels Raiers
Per descobrir com vivien, fa cent anys, els amos de les colònies tèxtils del Llobregat, es pot visitar la torre dels antics propietaris de la colònia de Viladomiu Nou.
En el marc de la masia de Can Font, rehabilitada fruit d’un acord entre l’Ajuntament de Manresa i Aigües de Manresa S.A., hi trobem el Centre de l’Aigua.
L'Art del Vitrall és un taller artesanal situat al centre històric de Sabadell, Barcelona, en un edifici característic del segle XIX, actualment especialitzat en l'ofici de la confecció i restauració de vitralls, a través d'un procés que s'ha manti
El Parc Audiovisual de Catalunya ofereix més de 50.000m2 d’instal·lacions per crear una gran comunitat audiovisual.