XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya
 
Ubicat en l’edifici de Cal Boyer, mostra una visió general dels diferents aspectes del món de l’aigua relacionats amb la nostra societat
InfoSèquia està situat en el Parc de l’Agulla de Manresa.
La Sitgetana Craft Beer neix com a brew pub l’abril de 2014. Situada al centre urbà de Sitges, la capacitat de producció inicial se situa en 120 Hl, la totalitat dels quals són servits als propis tiradors de l’establiment.
Visita guiada a la Catedral del Vi de Nulles, obra del cèlebre arquitecte dels cellers César Martinelli.
Taller artesanal de mosaic hidràulic. Els mosaics i la qualitat del modernisme i l’art dèco es combinen amb dissenys i nous productes dels que surten uns mosaics únics que s’adapten a qualsevol espai.
La visita a la Colònia Vidal de Puig-reig ens permet copsar com es treballava i es vivia en una colònia industrial de principis de segle.
Sabies que el cacau prové d'un arbre que es diu Theobroma Cacao que es troba només en els tròpics de tot el món? Descobreix el món de la xocolata com mai l'has viscut abans.
Va ser instal·lat després de la guerra civil en aquesta fàbrica tèxtil.
La Fira Embarrats ens transporta a l'eclosió de la indústria tèxtil de principis del segle XX, una etapa cabdal en l'evolució del municipi que va representar un salt qualitatiu sense precedents per als santjoanencs i santjoanenques.